Vés al contingut

Mal temps

Les condicions climàtiques del Baix Empordà la converteixen en una destinació visitable tot l’any. Hiverns suaus i estius càlids són predominants a la comarca. Tanmateix, puntualment durant la vostra visita us podeu trobar amb situacions meteorològiques menys favorables, fet que no ha de se un impediment per seguir gaudint del nostre territori. Aquí us fem saber algunes recomanacions.

 • Núvols

  Malgrat el Baix Empordà és una comarca on el sol hi és present tot l’any, trobar-se amb un dia ennuvolat no és un problema. En moments de molta calor, pot ser un petit respir i una molt bona oportunitat per realitzar alguna activitat de turisme actiu de curta durada.  I el mar, es pot trobar en calma, oferint possibilitats per practicar alguna activitat aquàtica.

 • Pluja

  La pluja pot aparèixer alguna vegada. En èpoques d’estiu pot fer acte de presència en forma de tempestes, intenses però de curta durada.  Per tant, és un moment que us heu de resguardar però que en poc temps passarà. I podreu reprendre la vostra activitat.

 • El vent i el mar

  El vent és un element característic de la comarca, especialment, la Tramuntana. Aquest vent de nord sol ser fred. A vegades és intens, però també és admirable per la seva capacitat per emportar-se els núvols i netejar el cel. Un espectacle per veure.

 • Calor excessiva

  Durant els mesos d’estiu, també podeu trobar-vos puntualment amb dies de molta calor i de força humitat. En aquests casos,  el contacte amb el mar us ajudarà a alleugerir aquesta sensació de calor, tot refrescant-vos sovint.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: