Vés al contingut

Núvols

 • poblat ibèric d'Ullastret

  Malgrat que el Baix Empordà és una comarca on el sol hi és present tot l’any, trobar-se amb un dia ennuvolat no és un problema. En moments de molta calor, pot ser un petit respir i una molt bona oportunitat per realitzar alguna activitat de turisme actiu de curta durada.  I el mar, es pot trobar en calma, oferint possibilitats per practicar alguna activitat aquàtica.

  Tanmateix, un dia ennuvolat pot ser una oportunitat per:
  Visitar equipaments culturals com museus, monestirs, castells o esglésies. Alguns d’aquests punts tenen un horari regular d’obertura. En altres casos és millor demanar pels horaris de visita.

  Recórrer pobles de l’interior seguint les carreteres locals. Diferents rutes en cotxe us permetran descobrir itineraris de la comarca. Sense parar, però sense perdre cap detall.

  Viure experiències de la mà d’empreses locals. Participar en tallers de ceràmica, visitar un molí d’arròs o veure un camp de pomeres són algunes experiències que podeu gaudir còmodament fins i tot a l’aire lliure.

  Comprar producte local. Hi ha molts establiments a la comarca que ofereixen molts productes locals, elaborats de forma artesanal i tradicional de l’Empordà. Descobrir-los us mantindrà entretinguts i us sorprendrà el tracte que us dispensaran els seus propietaris.

  Gaudir de la gastronomia local. Equipaments com l’Aula gastronòmica o l’Espai del peix ofereixen moltes activitats. Entaular-se en un dels restaurants i gaudir del plaer gastronòmic se us menjarà hores, però valdrà molt la pena.

  Compartir un cafè amb vistes. La situació privilegiada que tenen molts cafès i restaurants us permetran contemplar el paisatge, amb la mirada reposada i amb una forta sensació d’acollida i de sentir-se com a casa.

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: