Vés al contingut

Pluja

 • sorra a proimer pla, el mar i a la dreta una part de costa urbanitzada

  La pluja pot aparèixer alguna vegada. En èpoques d’estiu pot fer acte de presència en forma de tempestes, intenses però de curta durada.  Per tant, és un moment que us heu de resguardar però que en poc temps passarà. I podreu reprendre la vostra activitat.

  En cas de pluja lleugera, es poden fer la majoria d’activitats descrites per un dia ennuvolat.  A més, molts dels principals carrers comercials dels nuclis costaners concentren botigues i comerços que formen aixoplucs continus al llarg del carrer, que no impedeixen la seva visita.

  La pluja no és dolenta per camps i cultius, també és bona pels rius. Per tant, cal també saber apreciar aquests moments de pluja.

  En cas de pluja molt intensa, cal evitar prendre riscos. Els museus i equipaments culturals són una alternativa que us asseguren una llarga estona entretinguda.

  També molts establiments privats ofereixen molts serveis en les seves instal·lacions que poden ajudar a desconnectar de la pluja tot gaudint de serveis de spa, massatges, gimnàs o altres espais recreatius.

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: