Vés al contingut

Sant Feliu de Guíxols

 • Port a primer pla i a l fons la costa amb apartaments

  Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

  Sant Feliu de Guíxols és una població empordanesa amb prop de 22.000 habitants, situada al cor de la Costa Brava, amable i propera, que es caracteritza per l’hospitalitat dels seus habitants, fet que la converteix en ciutat d’acollida.


  La ciutat, una antiga vila de pescadors, conserva un important patrimoni històric que té com a màxim exponent el monestir benedictí i la seva part més antiga, la romànica Porta Ferrada, amb la torre del Fum i la torre del Corn als costats. També destaquen edificis com el Casino dels Nois, el Mercat Cobert o les cases modernistes de la platja de Sant Pol.


  La vila està envoltada d’un paisatge ple de contrastos. Veniu a descobrir el litoral de penya-segats que es trenquen en petites cales, passegeu per les platges i deixeu-vos portar per l’encant dels espais naturals que l’envolten, com les Gavarres o el massís de l’Ardenya. També podreu recórrer en bicicleta o a peu la Via Verda que connecta Sant Feliu amb Girona, practicar escalada a la Via Ferrada de la Cala del Molí, l’única a Europa ubicada sobre el mar, bussejar per conèixer la fauna i flora de la costa, anar amb caiac o veler.


  A l’Ermita de Sant Elm, on Ferran Agulló va batejar la Costa Brava, podreu gaudir d’una vista panoràmica espectacular del litoral i de la badia de Sant Feliu.


  La ciutat també s’ha posicionat en el mapa cultural del territori amb l’Espai Carmen Thyssen, que acull exposicions temporals de grans artistes i que acabarà convertint-se en un futur proper en el Centre d’Art Carmen Thyssen, on destacarà una important col·lecció de pintura catalana. També es poden visitar el Museu d’Història i el Museu de la Joguina, ubicats al centre de la població.


  Sant Feliu de Guíxols és una població que compta amb una àmplia oferta d’activitats familiars, culturals, esportives o gastronòmiques, al llarg de tot l’any. En destaquen la Fira del Conte, les activitats nadalenques, el Festival de la Porta Ferrada, les campanyes gastronòmiques (Uriços, Bacallà i Peixopalo, Peix Blau o Ganxotapes) o les fires de setembre (Dibuix, Jocantic, Mercadisc, Patchwork, Firamotor).


 • Dades de contacte:

  Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols

  Plaça del Monestir, s/n

  17220 Sant Feliu de Guíxols

  Tel. +34 972 82 00 51

  turisme@guixols.cat

  https://visitguixols.com/ca/

  https://www.facebook.com/ajuntamentsantfeliudeguixols/

  https://twitter.com/guixols

  https://www.instagram.com/guixolsturisme/

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: