Vés al contingut

Cicloturisme

 • Les característiques de la comarca són ideals per a la pràctica d’una activitat com el cicloturisme. Entre el massís de les Gavarres i el massís del Montgrí s’estén una extensa plana on hi conviuen de forma harmoniosa camps de conreu i petits nuclis d’origen medieval, alguns dels quals es troben sobre petits monticles. Una experiència i un plaer que heu de viure, a cop de pedal, sense presses, i que també us ajudarà a comprendre el ritme tranquil i la qualitat de vida dels empordanesos.

  El Baix Empordà compta amb una xarxa pròpia de cicloturisme de gairebé 400 km, que enllacen tots els pobles per carreteres locals o camins de terra. Tota aquesta infraestructura està senyalitzada i està mantinguda.

  Hi ha moltes formes de practicar el cicloturisme, ja sigui per mitjà d’etapes o per mitjà de rutes circulars i petites excursions que es poden adaptar a les vostres necessitats.  El canal Wikiloc Baix Empordà us ajudarà a disposar dels tracks per seguir les rutes a través de mòbil o GPS.

  El Baix Empordà també compta amb diferents vies verdes i també és travessada per la ruta Pirinexus. Més informació a: www.viesverdes.cat

  Pels amants d’un cicloturisme més esportiu (ciclisme) també existeixen rutes dissenyades per gaudir dels ports més representatius de la comarca dels seus voltants, així com dels seus principals nuclis.
 • RUTES CICLISME
 • RUTES CICLOTURISME
 • RUTES CICLOTURISME PER TRAMS
 • RUTES GRAVEL