Vés al contingut

Propostes en família

El Baix Empordà és familiar. Les característiques físiques de la comarca, amb relleus suaus i platges àmplies són ideals per gaudir en família. Els espais naturals baix-empordanesos són plens de racons sorprenents per descobrir. Molts dels equipaments culturals disposen d’espais i d’activitats pensades pels més petits. Una oferta d’oci i una oferta de serveis especialitzada complementen unes vacances ideals en família.

A més, els municipis de Torroella de Montgrí – L’Estartit, Calonge i Sant Antoni, Castell – Platja d’Aro i S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols estan especialitzats i estan certificats amb la marca Platja en Família que distingeix les destinacions i les empreses que disposen d’una oferta adaptada a les necessitats de les diverses tipologies de famílies. Aquesta marca garanteix, entre d’altres serveis, un programa d’activitats lúdiques esportives a l’aire lliure, un club infantil, panells informatius, senyalitzacions a les platges, servei de primers auxilis, etc..

Apreciar la natura, reviure la història, aprendre la nostra gastronomia i comprendre el passat i present de la nostra comarca són algunes de les experiències que trobareu i que poden realitzar-se durant tot l'any.