Vés al contingut

Natura i actiu en família

 • Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

  El parc és ple de propostes per descobrir en família, com una excursió per les illes Medes o una ruta pels arrossars. Aconseguiu el plànol amb tots els itineraris o visiteu el Centre d’Interpretació del Parc Natural que es troba al Museu de la Mediterrània.

  Més informació:
  Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí – l’Estartit
  Tel. 972 75 01 91
  www.visitestartit.com

 • Paratge de Castell (Espai d'interès natural Castell – Cap Roig)

  Un dels darrers espais verges de la Costa Brava i una platja de somni, en plena natura. Pugeu fins al poblat ibèric o sorpreneu-vos amb la roca de la Foradada. També podeu endinsar-vos al bosc i trobar l’original i també amagada “barraca d’en Dalí”.

  Més informació:
  Oficina de Turisme de Palamós
  Tel. 972 60 05 50
  www.visitpalamos.cat

 • Fitor (Gavarres)

  Al bell mig de les Gavarres, hi trobareu un indret màgic, ideal per anar-hi en família. Presidit per l’església de Santa Coloma de Fitor, és recomanable voltar per aquest paratge i trobar el Dolmen del Llobinar. Hi ha també un ampli espai per descansar tots plegats.

  Més informació:
  Consorci de les Gavarres
  Tel. 972 64 36 95
  www.gavarres.cat

 • Pous de Glaç (Zona d’interès etnològic Gavarres)

  Molt a prop de la Bisbal d’Empordà podeu arribar al nucli de Sant Pol, des d’on seguint el GR-92.1 direcció la Bisbal us endinsareu en un corriol que us portarà als pous de glaç. Per a què servien? No patiu perquè hi trobareu informació d’aquest espai tan singular.

  Més informació:
  Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà
  Tel. 972 64 55 00
  www.visitlabisbal.cat

 • Cova d’en Daina (Gavarres)

  Romanyà és un petit nucli. Fou lloc d’inspiració i de residència de l’escriptora Mercè Rodoreda. Us proposem una passejada per descobrir aquest poble on trobareu la Cova d’en Daina, dolmen de grans dimensions. A veure si us hi podeu amagar!

  Més informació:
  Oficina de Turisme de Sta. Cristina d’Aro
  Tel. 972 83 70 10
  www.visitsantacristina.cat

 • Punt d'acolliment del Centre BTT (Castell d'Aro)

  El Punt d’acolliment del Centre BTT està ubicat a l’antiga estació del tren, al costat de la via verda. Ofereix instal·lacions, lloguer de bicicletes i tot tipus d’informació de rutes perquè els més petits s’iniciïn en la bicicleta tot terreny (BTT) a la nostra comarca!

  Més informació:
  Punt d’acolliment Centre BTT
  Tel. 972 82 51 51
  info@sportivament.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: