Vés al contingut

Agroalimentària i marca de garantia Productes de l’Empordà

 • Agroalimentària i marca de garantia Productes de l’Empordà

  El Consell Comarcal del Baix Empordà treballa per posar en valor els productes agroalimentaris i els productes artesans alimentaris, especialment aquells que són propis de l’Empordà. La marca de garantia Productes de l’Empordà certifica i reconeix aquells productes produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà, i segons les seves tradicions. Actualment formen part de la marca l’Arròs de Pals,  la Botifarra dolça, els Brunyols de l’Empordà, la Ceba de Figueres, el Fesol de l’ull ros, la Gamba de Palamós, la Poma de relleno de Vilabertran i el Recuit.

  El consell comarcal també contribueix a reconèixer aquells altres productes inclosos en altres certificacions de qualitat la Denominació d’Origen (DO) Vi de l’Empordà, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli de l’Empordà o la Identificació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona.

  A més, l’Àrea de Turisme impulsa la visita i la descoberta d’aquells productors i artesans locals que amb esforç i dedicació ajuden a mantenir i a difondre la identitat de la comarca, obrint les portes de casa seva. Una combinació de turisme, artesania i agroalimentària que contribueix a un desenvolupament turístic sostenible i responsable de la comarca.

  Més informació:

  Àrea de Turisme

  Consell Comarcal del Baix Empordà

  C/Tarongers, 12

  17100 La Bisbal d’Empordà

  turisme@baixemporda.cat 

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: