Vés al contingut

Mont-ras

 • Mont-ras a primer pla i amb l'església al fons

  Mont-ras és una encisadora població d’aproximadament 1.700 habitants situada als peus de les muntanyes de les Gavarres; mirant cap a Palafrugell, el seu territori s’estén per la plana fins a arribar al mar.


  El poble es troba situat en un contrafort de 88 m d’altitud i comprèn un nucli de població, del qual sobresurt l’església gòtica de Sant Esteve, i diversos masos disseminats pel terme. A les terres del voltant podreu admirar belles masies fortificades i un nombre considerable de torres de guaita, com ara la Torre Simona, dels segles XIV-XV.


  Mont-ras disposa d’una petita quantitat d’allotjaments entre els quals cal destacar els càmpings, que aprofiten la bellesa del paisatge per oferir instal·lacions i serveis al bell mig de la natura.


  La part litoral del municipi és encara verge i es troba inclosa en el PEIN Muntanyes de Begur. Les cales de la Font morisca, el Crit i el Vedell són d’un gran atractiu natural i ofereixen una vista privilegiada de les mítiques illes Formigues, que al llarg de la història han estat la perdició de molts mariners.


  La situació geogràfica de Mont-ras en fa un lloc idoni per iniciar una multitud d’excursions a peu per les Gavarres, gràcies a una xarxa de senders perfectament senyalitzats.


 • Dades de contacte:

  Ajuntament de Mont-ras

  Plaça de l’Ajuntament, 1

  17253 Mont-ras

  Tel. +34 972 30 19 74

  ajuntament@mont-ras.cat

  http://www.mont-ras.cat/

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: