Vés al contingut

24h al Baix Empordà

El Baix Empordà ofereix encants per a una llarga visita, explorant els múltiples racons arreu del territori. Tanmateix, si no disposeu de gaire temps, hem dissenyat un recorregut d’un dia per visitar alguns espais emblemàtics de la nostra comarca i conèixer les seves activitats més característiques. La ruta recull l’essència del Baix Empordà en 24 hores. Esteu a punt?

 • camí de, ronda amb el mar de fons

  El litoral pam a pam

  Us proposem començar la jornada recorrent algun dels camins de ronda de la nostra comarca. Antigament, aquests camins, que serpentegen al llarg de la Costa Brava, eren utilitzats per les patrulles que vigilaven el contraban marítim. En l’actualitat, els camins de ronda ens condueixen per l’accidentat relleu costaner, on els penya-segats i rocams feréstecs resguarden cales i petites platges de gran bellesa. Si veniu a l’estiu, no us oblideu el banyador!

 • camí de, ronda amb el mar de fons

  Foto: Arxiu Imatges PTCBG

  Gust mediterrani

  Després de la caminada, us proposem dirigir-vos a alguna de les poblacions enclavades al llarg de la costa del Baix Empordà. Pels seus carrers, descobrim el patrimoni i les tradicions de la gent de mar. S’acosta l’hora de dinar. Completeu la visita assaborint els millors fruits de la costa, el peix i marisc frescos, pescats el mateix dia, que són la columna vertebral de la nostra reconeguda gastronomia. L’oferta és variada, trobareu opcions per tot tipus de paladar.

 • camí de, ronda amb el mar de fons

  Indrets amb encant

  A la tarda, canvi d’aires: més enllà de la costa, el Baix Empordà compta amb un incomparable rerepaís. Boscos, turons, camps i rieres configuren un paisatge amable i equilibrat. Els camins i carreteres secundàries ens porten a pobles d’origen medieval, on sembla que el temps avanci a un altre ritme. En aquestes indrets ens retrobem amb la història mil·lenària de la nostra comarca.

 • camí de, ronda amb el mar de fons

  Foto: Estudi Vaqué. Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. Arxiu Imatges PTCBG

  Una comarca creativa

  El caràcter d’un territori s’expressa, també, a través dels seus oficis. Al Baix Empordà s’ajunten diverses tradicions artesanes, a través de les quals s’obtenen productes de gran qualitat, que concentren l’essència de la comarca, i que en molts casos es poden adquirir directament al seu elaborador o en petits comerços.
  Per acabar el dia, podem tornar cap a les poblacions costaneres, que al vespre bullen d’activitats per a tots els gustos. Rematem la jornada amb un sopar vora el mar i tot fent una copa en una terrassa, recordem tots els moments d’un dia intens pel Baix Empordà.

Més informació:

Proposta elaborada pel Consell Comarcal del Baix Empordà
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12
17100 La Bisbal d’Empordà
Tel. +34 972 64 23 10
turisme@baixemporda.cat
www.visitemporda.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: