Vés al contingut

Senderisme

  • Recórrer el Baix Empordà a peu és una de les formes més agradables de descobrir la comarca, de gaudir millor del paisatge i d’estar en contacte amb la natura. Senders vora el mar que s’endinsen cap a les zones boscoses de les Gavarres o travessen la plana de l’Empordanet o s’enfilen fins a arribar a cims generosos com el Montgrí, des d’on la sensació de domini del territori es combina amb l’admiració per un paisatge lliure, en mig d’un parc natural.

    El Baix Empordà disposa d’una xarxa de senders de més de 450 km. Els senders de Gran Recorregut (GR-92) i la seva variant d’interior (GR-92.1) travessen la comarca i són acompanyats de senders de Petit Recorregut (PR) i de Senders Locals (SL). Tota aquesta infraestructura de senders és senyalitzada i mantinguda.

    Hi ha moltes formes de practicar el senderisme, ja sigui per mitjà d’etapes o per mitjà de rutes circulars i petites excursions que es poden adaptar a les vostres necessitats.  El canal Wikiloc Baix Empordà us ajudarà a disposar dels tracks per seguir les rutes a través de mòbil o GPS.

Les nostres rutes