Vés al contingut

Museus i centres d'interès

 • Museu d'Arquelogia de Catalunya - Seu Ullastret

  El museu disposa d’audioguies adaptades amb sistemes d’inducció magnètica i signo-guia en català i castellà que es poden sol·licitar a recepció. L’audioguia no disposa d’audiodescripció.

  El museu també disposa d’Audioguies en 5 diferents idiomes i amb contingut específic per a nens i per a persones amb discapacitat cognitiva i intel·lectual.

  El museu disposa també de material didàctic que reprodueix els estris arqueològics. Utilitzat normalment per als tallers didàctics amb les escoles.

  Afores, s/n. Puig de Sant Andreu

  17114 Ullastret

  Tel. +34 972 17 90 58

  macullastret.cultura@gencat.cat

  www.macullastret.cat

 • Museu de la Mediterrània

  Portes automàtiques per accedir al museu, mostrador de recepció a doble alçada i bucle magnètic. Es disposa de WC adaptat i ascensor per visitar les diferents plantes del museu.

  C. d’Ullà, 27-31

  17257 Torroella de Montgrí

  Tel. 972 75 51 80

  info@museudelamediterrania.cat

  www.museudelamediterrania.cat

 • Museu de la Pesca

  Accés al museu amb dificultat per a persones amb mobilitat reduida. Un cop a l’entrada del museu, portes automàtiques per accedir-hi. WC adaptat i ascensor per visitar les diferents plantes del museu.

  El Museu disposa d’una publicació en Braïlle amb informació del museu en català i castellà i també el vídeo de presentació del museu el trobem subtitulat i amb llengua de signes catalana i subtitulat en castellà, francès, anglès i alemany.

  Es disposa de canviador per a nens.

  Moll Pesquer, s/n

  17230 Palamós

  Tel. 972 60 04 24

  infomuseu@palamos.cat

  www.museudelapesca.org 

 • Museu del Suro de Catalunya - Palafrugell

  Portes automàtiques per accedir al museu i ascensor per visitar les diferents plantes. Mostrador a doble alçada i WC adaptat.

  Es disposa de canviador per a nadons.

  Placeta del Museu del Suro, s/n

  17200 Palafrugell

  Tel. 972 30 78 25

  info@museudelsuro.cat 

  www.museudelsuro.cat 

 • Terracotta Museu

  Es disposa d’aparcament PMR, mostrador a doble alçada i ascensor per visitar les diferents plantes del museu. WC adaptat. Bucle magnètic a la recepció i senyals podotàctils a les escales, ascensor i recepció. L’audiovisual principal està subtitulat i disponible en català, castellà, anglès i francès.

  C. Sis d’Octubre, 99

  17100 La Bisbal d’Empordà

  Tel. 972 64 20 67

  terracottamuseu@labisbal.cat

  www.terracottamuseu.cat

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: