Vés al contingut

Platges

 • Platges de Calonge i Sant Antoni

  Les platges del municipi de Calonge i Sant Antoni estan compromeses amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Les platges certificades amb el distintiu de qualitat són la Platja d’Es Monestri, la platja de Sant Antoni, la platja de Torre Valentina i Cala Cristus – Ses Torretes. Totes les platges ofereixen uns serveis de qualitat: servei de salvament, dutxes, guinguetes… Aneu a descobrir-les!

   

  Més informació:

  Ajuntament de Calonge
  Àrea de medi ambient
  T +34 972 66 03 75
  platges@calonge.cat
  www.calonge.cat

 • Platges de Castell – Platja d’Aro

  Les platges del municipi de Castell – Platja d’Aro estan compromeses amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Les platges certificades amb el distintiu de qualitat són Cala Conca, Cala Rovira i la Platja Gran. Cal destacar que totes tres tenen també la Q de Qualitat Turística i que ofereixen tots els serveis necessaris per oferir-te una estada de qualitat: punts de socorrisme, dutxes, guinguetes, rentapeus…

   

  Més informació:

  Ajuntament de Castell- Platja d’Aro
  Àrea de platges
  T +34 81 72 84
  femplatja@platjadaro.com
  www.platjadaro.com

 • Platja gran de l’Estartit

  La platja gran de l’Estartit està certificada amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2011. La platja gran és una llarga platja situada en un entorn privilegiat com és el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i està dividida en tres sectors: la platja principal, la platja dels Griells  i la platja de la Pletera. Cal destacar que també disposa de la Q de Qualitat Turística. Descobreix tots els serveis de qualitat que t’ofereix! Dutxes, guinguetes, punts de socorrisme, zones d’esbarjo, etc.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de l’Estartit
  T +34 972 75 19 10
  info@visitestartit.com
  www.visitestartit.com

 • Platges de Pals

  Les platges del municipi de Pals estan compromeses amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2015. Les platges certificades amb el distintiu de qualitat són la platja Gran i la platja del Grau. Totes dues en un entorn privilegiat com és el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i oferint uns serveis de qualitat: guinguetes, dutxes, punts de socorrisme, una gestió sostenible de les platges… Descobreix-les!

  Més informació:

  Oficina de turisme de Pals
  T. +34 972 63 73 80
  info@pals.cat
  http://www.visitpals.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: