Vés al contingut

Platges

 • Platja de l'Estartit

  Hi ha aparcament PMR proper a la platja. Hi ha passarel·la d’un carril per anar a l’aigua. Tant la dutxa accessible com el bany adaptat estan a pocs metres de la platja, amb un recorregut sense barreres arquitectòniques, de l’espai on s’ofereix l’assistència al bany. Estan ubicats on hi ha el bar Salitos Beach Club. La dutxa es troba a l’aire lliure. Hi ha un recorregut accessible a través d’una passarel·la de fusta. Aquesta dutxa té un seient metàl·lic a una alçada adequada per fer la transferència des de la cadira de rodes. A la zona també hi ha el bany adaptat, on una persona usuària de cadira de rodes pot accedir sense cap problema de manera autònoma.

  Disposen de dues cadires amfíbies. Una es troba al Centre de Salvament i l’altre al xiringuito Sánchez, per tal d’utilitzar-les cal consultar el web de l’ajuntament. També disposen, per al seu préstec, d’una gandula amfíbia que s’ha de reservar a través del Centre de Salvament i que la persona usuària pot endur-se a qualsevol punt de la platja. Hi ha un parell de crosses amfíbies, 4 cèrcols de flotació i un armilla.

  No hi ha vestidors ni grua per fer la transferència.

  Més informació:

  Tel. +34 972 75 19 10

  info@visitestartit.com

  www.visitestartit.com

 • Platja de Torre Valentina

  Hi ha aparcament PMR proper a la platja. Panells d’informació de la platja en Braïlle. Hi ha passarel·la de doble carril per anar a l’aigua.

  La platja disposa d’un bany adaptat, el recorregut per arribar-hi és totalment accessible. Aquest bany és ampli, permet còmodament el gir al seu interior. Pica rentamans i mirall a una alçada adequada. El bany també disposa d’un canviador per a nadons.

  La dutxa es troba a l’ aire lliure, s’arriba a través d’un recorregut accessible. Té un seient metàl·lic. Hi ha un espai que s’utilitza com a vestuari adaptat. Hi ha una llitera, aquesta és fixe. Es disposa d’ajudes tècniques com taules de transferència i grua. Disposen de diferents tipus de cadires amfíbies per tal d’adaptar-se a les diferents discapacitats. Hi ha 4 parells de crosses. Un d’aquests parells és infantil. També hi ha un caminador i un bastó per ajudar a l’usuari. Hi ha dues armilles, una talla infantil i una altra talla adult. També tenen un cèrcol de flotació.

   

  Més informació:

  Tel. 972 66 17 14

  turisme@calonge.cat

  www.calonge-santantoni.cat

 • Platja Gran de Platja d'Aro

  Hi ha aparcament PMR proper a la platja, passarel·la de fusta d’un carril per anar a l’aigua.

  Hi ha bany adaptat. Per accedir-hi hi ha una rampa, aquesta és de fusta llistonada, que arriba fins a la porta del bany. L’accés al mòdul del bany no queda a cota zero, hi ha un petit esgraó. Aquest petit esgraó combinat amb la pendent d’ aquesta rampa fa que sigui accessible però amb dificultat.

  Hi ha una dutxa amb seient, quatre cadires amfíbies, un parell de crosses amfíbies i zona d’ombra.

  No hi ha vestidors ni grua o taules de transferència.

   

  Tel. 972 81 72 84

  femplatja@platjadaro.com

  www.platjadaro.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: