Vés al contingut

Espais gastronòmics

El Baix Empordà compta amb una molt bona oferta d’espais gastronòmics on gaudir de nombroses activitats i cursos de cuina:

 • Foto: Arxiu Imatges PTCBG

  L’Aula Gastronòmica de l’Empordà

  L’Aula és un centre obert destinat a generar noves iniciatives i oferir una plataforma perquè els professionals puguin mantenir contactes entre ells i intercanviar coneixements. D’altra banda, pretén acostar l’apassionant món de la cuina professional als particulars, als amants de la gastronomia.

  Amb aquest objectiu, l’Aula us ofereix la possibilitat de portar a terme cursos i tallers durant les vostres vacances a la comarca. Aquí trobareu des de cursos per a nens (on la mainada podrà aprendre amb els grans professionals del sector com es treballa en una cuina) fins a tallers de cuina bàsica o cuina empordanesa, així com cursos destinats a donar a conèixer els plats dels millors cuiners de la comarca.

  C. Turisme, 1 – 17253 – Vall-llobrega – Tel. 972 60 00 69

  www.aulagastronomicadelemporda.com

  aula@grupcostabravacentre.com

 • Foto: Arxiu d'imatges Museu de la Pesca

  L’Espai del Peix

  L’Espai del Peix, projecte del Museu de la Pesca (Ajuntament de Palamós) ubicat en un espai immillorable sobre el port de Palamós, vol contribuir al coneixement, la sostenibilitat i la gastronomia dels productes pesquers desembarcats a la llotja de Palamós posant en valor aquelles espècies poc cotitzades, però amb un alt valor culinari i gastronòmic, i fent-ne pedagogia.

  L’Espai del Peix ofereix una gran diversitat de tallers, visites guiades a la subhasta de peix i show cookings per a tot tipus de públic.

  Espai del Peix. Edifici de la Llotja. Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós. Tel 972 60 04 24

  infomuseu@palamos.cat

  www.espaidelpeix.org

 • Foto: IPEP

  El Centre d’Interpretació de la Gastronomia “La Cuina a Catalunya”

  El Centre d’Interpretació de la Gastronomia de Catalunya us permetrà descobrir l’evolució de la gastronomia al llarg de la història, l’evolució del turisme al Baix Empordà a través de dos audiovisuals, tot el que necessiteu saber sobre campanyes gastronòmiques, receptes, mercats… a través de panells tàctils, així com els principals productes de Catalunya amb la seva explicació. Obert les mateixes hores que l’Oficina de Turisme.

  Av. de la Generalitat, 33 – 17200 – Palafrugell Tel. 972 30 02 28

  turisme@palafrugell.cat

  www.visitpalafrugell.cat

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: