Vés al contingut

24h a Palafrugell

 

El dia perfecte del teu estiu el tens a Palafrugell, vens? #visitpalafrugell

Segur que us coneixeu quasi totes les platges del municipi de Palafrugell, fins i tot hi haurà algú que sap a quina hora hi marxa el sol, on es col·loquen els socorristes o quina temperatura té l’aigua segons l’època de l’any... Però, Palafrugell és molt més!

Palafrugell té uns camins espectaculars per gaudir del mar, unes vistes que fan meravellar fins i tot als locals, una gastronomia adequada pels paladars més exigents i uns espais culturals que no tenen res a envejar a les grans ciutats.

Amb el tiquet Palafrugell + (Passi cultural per només 8 €) podreu gaudir del Palafrugell més autèntic.

 • poble de Calella de Palafrugell. cases blanques típiques de pescadors, les voltes, cala de port bo.

  Foto: IPEP

  Jardins emblemàtics

  A les 10.00h arribada als Jardins de Cap Roig on podeu demanar el nostre Palafrugell+ i començar a utilitzar-lo.

  Els Jardins de Cap Roig són uns jardins emblemàtics amb unes vistes espectaculars i és la seu del Festival de Cap Roig de mitjans de juliol a finals d’agost. Per a la visita als jardins heu de comptar més o menys una hora i mitja.

 • poble de Calella de Palafrugell. cases blanques típiques de pescadors, les voltes, cala de port bo.

  Foto: IPEP

  Caminar admirant la tradició pesquera

  A les 11.30h des dels Jardins de Cap Roig, podeu baixar al Golfet, una platja preciosa us podeu remullar, si el temps ho permet i us ve de gust, i començar a fer el camí de ronda que va del Golfet fins a Calella de Palafrugell per adonar-vos de la tradició pesquera del municipi de Palafrugell (compteu uns quaranta minuts d’anada, en funció de si us banyeu o no).

  Ja són a les 13.00h! Amb aquesta caminada segur que heu agafat gana i potser va sent hora de trobar algun lloc per dinar, no? Busqueu entre els bars i restaurants de la zona la proposta que us agradi més!

 • poble de Calella de Palafrugell. cases blanques típiques de pescadors, les voltes, cala de port bo.

  Foto: IPEP

  Vistes espectaculars

  A les 16.00h, després de dinar, podeu anar al Conjunt arquitectònic de Sant Sebastià de la Guarda de Llafranc i aprofitar per admirar les vistes des del Far (Aquí podeu utilitzar el tiquet Palafrugell+

  Un cop a dalt de la muntanya de Sant Sebastià, podeu visitar el jaciment ibèric (s. VI aC), una torre de guaita del segle XV, on podeu utilitzar el tiquet Palafrugell+ (la torre és una construcció defensiva per vigilar la zona costanera i protegir-la de possibles invasions corsàries i pirates, que conserva molts elements originals), una ermita i hostatgeria del segle XVIII i el Far del segle XIX.

   

 • poble de Calella de Palafrugell. cases blanques típiques de pescadors, les voltes, cala de port bo.

  Foto: IPEP

  Herència industrial i literària

  Cap a les 18.00h, un cop feta la visita, podeu tornar a Palafrugell i torneu a treure el Palafrugell+ per visitar la Fundació Josep Pla i conèixer la nostra costa a través de la seva obra literària o bé visitar el Museu del Suro. El museu es troba en una antiga fàbrica surera i us convida a recórrer la historia del món surer d’una manera dinàmica i amena i, el més important, per a tots els públics.

  Un cop acabada la visita, podeu pujar al dipòsit d’aigua que hi ha davant mateix del Museu del Suro: un dipòsit que es feia servir per donar aigua amb més pressió a la fàbrica surera. Aquesta estructura modernista, us enlairarà 30m per sobre la plaça de Can Mario i des d’on podreu regalar-vos les vistes de tot Palafrugell.

  Darrera la torre, trobareu l’entrada a la Fundació Vila Casas – Museu de Can Mario, podeu recórrer pel vostre compte l’exposició permanent i les exposicions temporals d’artistes escultors nascuts o residents a Catalunya. Un espai on l’escultura es pot admirar des de totes les perspectives.

Més informació:

Proposta elaborada per l’Oficina de Turisme de Palafrugell

Oficina de Turisme de Palafrugell

Av. de la Generalitat, 33

17200 Palafrugell

Tel. +34 972 30 02 28

turisme@palafrugell.net

www.visitpalafrugell.cat

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: