Vés al contingut

Hotels

 • Casa Santa Elena

  L’hotel disposa de dues places d’aparcament PMR i compta amb dues habitacions individuals accessibles. Aquestes disposen d’un espai de gir adequat per a usuaris de cadira de rodes. Tots els elements del bany són accessibles i hi ha barres de suport. Disposen de dues cadires de dutxa amb reposa braços. A més a més, hi ha etiquetes en Braille que identifiquen les habitacions i als articles d’acollida (gel, xampú), panells en Braille també a la recepció i a cada planta i també franges podo tàctils a cada escaló de les escales.

  Hi ha bucle d’inducció magnètic a la recepció. També es compta amb ascensor per accedir a les diferents plantes. L’hotel disposa també d’un vídeo subtitulat i en llengua de signes catalana i té molt en compte el tema intoleràncies i al·lèrgies.

  Ctra. de Santa Cristina d’Aro

  17246 Solius (Santa Cristina d’Aro)

  Tel. +34 972 83 70 21

  casa.solius@irsjg.org

  www.casa-santa-elena.org

 • Hotel Bell Repòs

  Hotel amb personal a recepció que parla llengua de signes catalana (LSC). També tenen un vídeo subtitulat i en llengua de signes catalana on expliquen els serveis que ofereixen a l’hotel.

  C. Ntra. Sra. del Carme, 18 17250 Platja d’Aro

  Tel: +34 972 81 71 00

  info@hotelbellrepos.com

  https://hotelbellrepos.com

 • Hotel Can Miquel

  Les habitacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda estan a la planta baixa. Són totes lluminoses i amb terrassa. Tenen plat de dutxa i estan equipades amb televisió, climatització i nevera. La piscina disposa de grua.

  Menús infantils, trones, canviador per a nadons i piscina infantil.

  Platja de Montgó

  17257 Torroella de Montgrí

  Tel. +34 972 77 14 52

  info@canmiquel.com

  www.canmiquel.com

 • Hotel Els Pins

  Disposen de tres habitacions adaptades amb dos llits individuals. Aquestes disposen d’un espai de gir adequat per a usuaris de cadira de rodes. Tots els elements del bany són accessibles i hi ha barres de suport. La zona de la dutxa compta amb un seient de dutxa fixe. Ascensor per accedir a les diferents plantes.

  Disposen de trones, bressols i canviador per a nadons.

  C/ Nostra Senyora del Carme, 34

  17250 Platja d’Aro

  Tel. +34 972 81 72 19

  info@hotelelspins.com 

  www.hotelelspins.com 

 • Hotel Ilunion Caleta Park

  L’hotel compta amb dues habitacions accessibles. Aquestes disposen d’un espai de gir adequat per a usuaris de cadira de rodes. Tots els elements del bany són accessibles i hi ha barres de suport regulables. La zona de dutxa té un plat enrasat i compta amb una cadira de dutxa fixa. El telèfon disposa de vàries adaptacions. A més a més, hi ha etiquetes en Braïlle en el pany de les habitacions i als articles d’acollida (gel, xampú i altres).

  Portes automàtiques d’accés a l’hotel, bucle d’inducció a la recepció i mostrador a doble alçada. Ascensor per accedir a les diferents plantes i remuntador també a les escales per accedir a la planta on hi ha les habitacions accessibles. La piscina disposa de grua.

  Menús infantils, trones i canviador per a nadons.

  Disposen de: Certificat UNE 17001 d’accessibilitat universal

  Platja de Sant Pol, s/n

  17248 S’Agaró

  Tel. +34 972 32 00 12

  reservascaletapark@ilunionhotels.com

  www.ilunioncaletapark.com

 • Hotel Les Illes

  Portes automàtiques d’accés a l’hotel. Habitació doble amb bany adaptat amb seient de dutxa fixa.

  Menús infantils, trones i canviador per a nadons.

  C. de les Illes, 55

  17258 L’Estartit

  Tel. +34 972 75 12 39

  info@hotellesilles.com

  www.hotellesilles.com

 • Hotel Planamar

  Portes automàtiques d’accés a l’hotel, mostrador a doble alçada, bucle magnètic i banys comuns adaptats. Habitació adaptada amb un llit de matrimoni o dos llits individuals. Wc adaptat amb cadira de dutxa fixa. Dimensió de 24-29 m² incloent la terrassa.

  Menús infantils, trones i canviador per a nadons.

  Av. de la Pau, 44

  17250 Platja d’Aro

  T. +34 972817177

  info@planamar.com

  www.planamar.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: