Vés al contingut

Centres històrics

 • Centre històric de Palafrugell

  Palafrugell és un municipi amb una gran tradició gastronòmica i cultural, diferents espais i museus relacionats amb l’escriptura, el suro, l’art i l’escultura. Passejant pels seus carrers, podreu gaudir d’aquest patrimoni, del mercat i de la seva història.

  L’itinerari disposa d’aparcament PMR i WC adaptat. Recomanem a les persones usuàries de cadira de rodes, l’ús d’una tercera roda o bé el suport d’una altra persona per fer algun tram de l’itinerari. Cal tenir en compte que hi ha alguna pendent pronunciada.

  Més informació:

  Oficina de turisme de Palafrugell

  Av. de la Generalitat, 33

  17200 Palafrugell

  Tel. +34 972 30 02 28

  turisme@palafrugell.cat

  https://visitpalafrugell.cat/proposta/ruta-accessible-visitapalafrugell/

 • Centre històric de Pals

  Pals conserva un dels recintes gòtics més bonics i ben conservats de l’Empordà. Una passejada pels seus carrerons empedrats us sorprendrà per la bellesa i harmonia de tot el seu patrimoni.

  L’itinerari disposa de WC adaptat i panells d’informació turística en Braïlle. Recomanem a les persones usuàries de cadira de rodes, l’ús d’una tercera roda o bé el suport d’una altra persona per fer alguns trams de l’itinerari. Cal tenir en compte que és un recinte històric medieval i els carrers són empedrats.

  Més informació:

  Oficina de turisme de Pals

  Plaça Major, 7

  17256 Pals

  Tel. 972 63 73 80

  info@pals.cat

  https://www.visitpals.com/ca/que-fer/turisme-accessible/

 • Centre històric de Peratallada

  Peratallada és un dels nuclis medievals més importants de Catalunya. Endinsar-se en aquesta vil·la suposa passejar-se pels dominis feudals d’un dels llinatges més importants de l’Empordà des del segle X.

  L’itinerari disposa de WC adaptat i canviador per a nadons. Itinerari curt però en el que es pot veure l’essència d’una vila medieval. Recomanem a les persones usuàries de cadira de rodes, l’ús d’una tercera roda o bé el suport d’una altra persona per fer algun tram de l’itinerari. Cal tenir en compte que és un recinte històric medieval i els carrers són empedrats.

  Més informació:

  Oficina de Turisme de Peratallada

  Plaça del Castell, 3

  17113 Peratallada

  T. +34 872 98 70 30

  turisme@forallac.cat

  https://www.visitperatallada.cat/pujades/files/fulletoperatalladav4-digital-lq-acc.pdf

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: