Vés al contingut

Oficines de turisme

 • Oficina de turisme de Begur

  L’oficina de turisme de Begur és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada al centre de la població, l’oficina de turisme us oferirà un tracte immillorable i informació sobre el patrimoni indià de Begur, les seves platges i cales, l’allotjament, les activitats que duen a terme durant tot l’any…

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Begur
  Av. Onze de Setembre, 5
  17255 Begur
  T +34 972 62 45 20
  turisme@begur.cat
  www.visitbegur.cat

 • Oficina de turisme de Calonge

  L’oficina de turisme de Calonge és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada al bell mig de la població, l’oficina de turisme us oferirà una atenció de qualitat i informació del municipi com per exemple informació dels cellers que podeu visitar per conèixer les diferents tipologies de vi que hi ha a Calonge i Sant Antoni: els vins de pagès i els vins DO Empordà.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Calonge
  Plaça Major, 3
  17251 Calonge
  T +34 972 66 17 14
  turisme@calonge.cat
  www.calonge-santantoni.cat

 • Oficina de turisme de Castell – Platja d’Aro

  L’oficina de turisme de Castell – Platja d’Aro és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2012. Situada al mateix edifici que l’ajuntament, l’oficina de turisme us oferirà un tracte immillorable i informació dels tres nuclis de població: Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Tots tres amb atractius turístics ben diferents l’un de l’altre. Us animeu a descobrir-los?

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Castell – Platja d’Aro
  Mossèn Cinto Verdaguer, 4
  17250 Platja d’Aro
  T +34 972 81 71 79
  turisme@platjadaro.com
  www.platjadaro.com

 • Julio José Campos. AIPC - Arxiu d’Imatges de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

  Oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà

  L’oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada al carrer de l’Aigüeta, un dels carrers més característics de la població, l’oficina de turisme us oferirà informació de gran qualitat dels atractius turístics principals de la Bisbal d’Empordà com per exemple la ceràmica. Cal destacar, que l’oficina de turisme està situada a Torre Maria, una casa indiana de gran interès històric.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà
  Edifici Torre Maria
  C/ de l’Aigüeta, 17
  17100 La Bisbal d’Empordà
  T +34 972 64 55 00
  turisme@labisbal.cat
  www.visitlabisbal.cat

 • Julio José Campos. AIPC - Arxiu d’Imatges de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

  Oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà (Castell)

  L’oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà (Castell) és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2018. L’oficina de turisme està situada al centre del municipi, concretament al castell, un dels atractius turístics més emblemàtics de la població. Acosteu-vos-hi i descobrireu una de les joies del romànic civil català. El personal de l’oficina de turisme us oferirà tota la informació que necessiteu.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de la Bisbal d’Empordà (Castell)
  Plaça del Castell,  s/n
  17100 La Bisbal d’Empordà
  T +34 972 64 55 00
  turisme@labisbal.cat
  www.visitlabisbal.cat

 • Oficina de turisme de Palafrugell

  L’oficina de turisme de Palafrugell és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. L’oficina de turisme, situada a l’entrada sud del municipi, us oferirà una atenció de qualitat i informació dels atractius principals de Palafrugell i dels seus nuclis: Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Llofriu.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Palafrugell
  Av. de la Generalitat, 33
  17200 Palafrugell
  T +34 972 30 02 28
  turisme@palafrugell.cat
  www.visitpalafrugell.cat

 • Oficina de turisme de Palamós

  L’oficina de turisme de Palamós és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. L’oficina de turisme, situada al passeig marítim de la població, us oferirà un tracte immillorable i una informació de qualitat dels atractius turístics principals del municipi així com informació d’on degustar i comprar la seva apreciada Gamba de Palamós.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Palamós
  Passeig del Mar, s/n
  17230 Palamós
  T +34 972 60 05 50
  oficinadeturisme@palamos.cat
  www.visitpalamos.cat

 • Oficina de turisme de Pals

  L’oficina de turisme de Pals és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. L’oficina de turisme està situada al centre de Pals, un dels pobles medievals més ben conservats de l’Empordà on els seus carrers estrets i empedrats us transportaran a l’edat mitjana. Adreceu-vos a l’oficina de turisme, el seu personal complementarà la vostra visita amb tota la informació turística que necessiteu oferint-vos un tracte personalitzat.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Pals
  C. Hospital, 22
  17256 Pals
  T +34 972 63 73 80
  info@pals.cat
  www.visitpals.com

 • Oficina de turisme de Pals (Rotonda)

  L’oficina de turisme de Pals és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. L’oficina de turisme de Pals (rotonda) està ubicada a l’entrada nord del municipi. Podreu parar i aparcar còmodament per poder tenir tota la informació turística necessària per la vostra visita a Pals i la vostra estada al Baix Empordà.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Pals (Rotonda)
  C. Aniceta Figueres, 6
  17256 Pals
  T +34 972 66 78 57
  info@pals.cat
  www.visitpals.com

 • Oficina de turisme de Peratallada

  L’oficina de turisme de Peratallada és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2013. Situada al centre de Peratallada, l’oficina de turisme us oferirà tota la informació necessària per  gaudir de la visita en aquest bonic i emblemàtic poble medieval de l’Empordà.

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Peratallada
  Plaça del Castell, 3
  17113 Peratallada
  T +34 872 98 70 30
  turisme@forallac.cat
  www.visitperatallada.cat

 • Oficina de turisme de Sant Antoni de Calonge

  L’oficina de turisme de Sant Antoni de Calonge és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada a Sant Antoni de Calonge, l’oficina de turisme us oferirà un tracte personalitzat i informarà dels atractius principals de Calonge i Sant Antoni. L’oficina de turisme destaca també per l’ús de les noves tecnologies amb el seu videowall. Apropeu-vos a descobrir-lo!

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Sant Antoni de Calonge
  Av. Catalunya, 26
  17252 Sant Antoni de Calonge
  T +34 972 66 17 14
  turisme@calonge.cat
  www.calonge-santantoni.cat

 • Oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols

  L’oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada a l’emblemàtic monestir benedictí, visita obligada de la ciutat, l’oficina de turisme us oferirà un tracte de qualitat i informació d’una gran varietat d’atractius turístics per visitar: l’Espai Carmen Thyssen, el Museu d’Història de la Ciutat, la via ferrada…

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols
  Plaça del Monestir, s/n (Monestir)
  17220 Sant Feliu de Guíxols
  T +34 972 82 00 51
  turisme@guixols.cat
  www.visitguixols.com

 • Oficina de turisme de Torroella de Montgrí – l’Estartit

  L’oficina de turisme de Torroella de Montgrí – l’Estartit és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada a l’Estartit, al passeig marítim, l’oficina de turisme us oferirà una informació de qualitat i una gran varietat de propostes turístiques per dur a terme al municipi i pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter: pujar al Montgrí, submarinisme, camins de ronda… Apropeu-vos-hi!

   

  Més informació:

  Oficina de turisme de Torroella de Montgrí – l’Estartit
  Passeig Marítim, s/n
  17258 L’Estartit
  T +34 972 75 19 10
  info@visitestartit.com
  www.visitestartit.com

 • Centre de visitants Verges 50. El país petit

  El Centre de Visitants Verges 50. El País petit és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2011. Situat al centre de Verges, el centre de visitants és un espai d’acollida dedicat als visitants però també als habitants de Verges per oferir tota la informació turística necessària per gaudir dels atractius turístics i activitats que ofereix el municipi. El centre de visitants també permet descobrir la vida de Lluis Llach, gran enamorat del seu país petit, a través d’un audiovisual.

   

  Més informació:

  Centre de Visitants Verges 50. El País petit
  La Placeta, 2
  17142 Verges
  T +34 972 78 09 74
  turisme@verges.cat
  www.verges.cat

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: