Vés al contingut

Museus i centres d’interès

 • Paco Dalmau

  Fundació Josep Pla

  La Fundació Josep Pla és una entitat compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situada a Palafrugell, la Fundació Josep Pla neix l’any 1973 amb l’objectiu de promoure la lectura i els estudis de l’obra de l’escriptor. Visitant la casa natal de Josep Pla (carrer Nou, 49) on hi ha instal·lada l’exposició permanent “Josep Pla (1897-1981)” descobrireu les trajectòries vital, literària i periodística de l’autor, emmarcades en l’evolució històrica del s.XX.

   

  Més informació:

  Fundació Josep Pla
  C/Nou, 51
  17200 Palafrugell
  T +34 972 30 55 77
  info@fundaciojoseppla.cat
  www.fundaciojoseppla.cat
  https://www.facebook.com/FJosepPla/
  https://twitter.com/FJosepPla
  https://www.instagram.com/FJosepPla/

 • Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret

  El Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret és una entitat molt compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situat a Ullastret, el museu explica la cultura ibèrica a la zona nord-est de Catalunya, a través de les excavacions fetes als jaciments que formen el Conjunt Arqueològic d’Ullastret. Les excavacions arqueològiques i les prospeccions fetes a Ullastret i el seu entorn des de 1947, han permès documentar la seva evolució des de els establiments preibèrics fins a l’inici de la romanització.

   

  Més informació:

  Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret
  Afores, s/n
  17114 Ullastret
  T +34 972 17 90 58
  macullastret.cultura@gencat.cat
  www.macullastret.cat
  https://www.facebook.com/MACullastret/
  https://twitter.com/macarqueologia

 • Museu de la Joguina

  El Museu de la Joguina és un museu molt compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situat a Sant Feliu de Guíxols, el museu compta amb una col·lecció formada per més de 6.500 joguines, datades entre els anys 1870-1985, bàsicament de fabricació espanyola. Actualment estan exposades al públic més de 2.200 joguines.
  Al Museu, hi podreu trobar les emblemàtiques joguines de llauna de les firmes espanyoles Payá i Rico d’Ibi (Alacant), les joguines de fusta i “Pepas” de la postguerra, els teatres de Seix & Barral (Barcelona), els jocs de taula de la casa Borràs (Mataró), entre molts d’altres.

   

  Més informació:

  Museu de la Joguina
  Rambla d’Antoni Vidal, 48-50
  17220 Sant Feliu de Guíxols
  T +34 972 82 22 49 / 661 89 58 20
  botiga@museudelajoguina.cat
  www.museudelajoguina.cat

 • Museu de la Mediterrània

  El Museu de la Mediterrània és un museu molt compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2010. Situat a Torroella de Montgrí, el museu us convida a descobrir l’espai humà des del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter, un dels racons privilegiats de Catalunya a la conca Mediterrània. Salpareu en un viatge apassionant, on descobrireu que tots els pobles de la Mediterrània comparteixen un mateix medi i cultura comunes. Una cultura rica, diversa i fèrtil.

   

  Més informació:

  Museu de  la Mediterrània
  C/Ullà, 27-31
  17257 Torroella de Montgrí
  T +34 972 75 51 80
  info@museudelamediterrania.cat
  www.museudelamediterrania.cat
  https://www.facebook.com/museudelamediterrania/
  https://twitter.com/MdlMediterrania
  https://www.instagram.com/museumediterrania/

 • Jordi Geli. Museu de la Pesca

  Museu de la Pesca

  El Museu de la Pesca és un museu compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situat a Palamós, l’objectiu del Museu de la Pesca és ser un espai de diàleg entre la gent de mar i la resta de la societat. Per aconseguir-ho vol rescatar i reivindicar una relació mil·lenària entre les comunitats i la mar; pretén ajudar a descobrir al visitant un món apassionant i fràgil, un patrimoni natural, social i cultural procedent de la pesca i els seus protagonistes més directes, amb la voluntat inequívoca de prendre posició davant del futur del sector i dels recursos marins.

   

  Més informació:

  Museu de la Pesca
  Moll Pesquer, s/n
  17230 Palamós
  T +34 972 60 04 24
  infomuseu@palamos.cat
  www.museudelapesca.org
  https://www.facebook.com/museudelapesca.palamos
  https://twitter.com/museudelapesca
  https://www.instagram.com/museudelapesca/

 • Museu del Suro

  El Museu del Suro és un museu compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2017. Situat a Palafrugell, el Museu del Suro adquireix, conserva, interpreta i posa en valor el patrimoni vertebrat a l’entorn del món del suro a Catalunya, com a configurador d’un paisatge, una indústria, unes formes de vida i una identitat comunes. Té el propòsit de contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de la comunitat; d’oferir suport a l’educació formal i com a proposta d’educació informal; així com alternativa de creació i de lleure.

   

  Més informació:

  Museu del Suro
  Placeta del Museu del Suro, s/n
  17200 Palafrugell
  T +34 972 30 78 25
  info@museudelsuro.cat
  www.museudelsuro.cat
  https://www.facebook.com/museu.delsuro
  https://twitter.com/elMuseudelSuro
  https://www.instagram.com/museudelsuro/

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: