Vés al contingut

Hotels

 • Es Portal Hotel Gastronòmic

  Es Portal Hotel Gastronòmic és un hotel que sempre ha estat molt compromès amb la qualitat turística i des de l’any 2018 està certificat amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED. Situat a Pals, és un hotel gastronòmic amb 8 habitacions i una suite amb vistes al magnífic paisatge de l’Empordà. L’edifici és una masia del S. XVI totalment reformada però que conserva els elements constructius del gòtic renaixentista.

   

  Més informació:

  Es Portal Hotel Gastronòmic
  Crta. Pals a Torroella de Montgrí, 17
  17256 Pals
  T +34 972 63 65 96
  info@esportalhotel.com
  www.esportalhotel.com

 • Hostal de la Gavina

  L’Hostal de la Gavina és un hotel molt compromès amb la qualitat turística. Disposa de la certificació Q de Qualitat i també del distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2011. Situat a S’Agaró, és un hotel de 5 estrelles GL on s’hi han allotjat nombroses personalitats del mon de la política, la cultura i les arts. L’Hostal de La Gavina disposa de 74 habitacions totes elles diferents en tamany i decoració però totes mantenen el mateix encant i qualitat del seus components.

   

  Més informació:

  Hostal de la Gavina
  Plaça Roserar, s/n
  17248 S’Agaró
  T +34 972 32 11 00
  gavina@lagavina.com
  www.lagavina.com

 • Hostal Sa Rascassa

  L’Hostal Sa Rascassa és un hotel compromès amb el distintiu de qualitat turística en Destinació SICTED des de l’any 2014. Situat a la Cala Aiguafreda de Begur, l’Hostal Sa Rascassa ofereix 5 habitacions, un restaurant de cuina mediterrània i un tracte familiar immillorable. Si el que voleu és desconnectar i no fer res, Sa Rascassa és perfecte per a vosaltres.

   

  Més informació:

  Hostal Sa Rascassa
  Cala d’Aiguafreda, 3
  17255 Begur
  T +34 972 62 28 45
  info@hostalsarascassa.com
  www.hostalsarascassa.com

 • Foto: Van der Valk

  Hotel Barcarola

  L’Hotel Barcarola és un hotel compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2009. Situat a la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, l’hotel Barcarola ofereix habitacions de gran qualitat, piscina, zona de fitness i restaurant, entre molts d’altres serveis.

   

  Més informació:

  Hotel Barcarola
  C.Pablo Picasso, 1-19
  17220 Sant Feliu de Guíxols
  T +34 972 32 69 32
  info@barcarola.com
  www.hotelbarcarola.es

 • Parador d’Aiguablava

  El Parador d’Aiguablava és un hotel compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2009. Situat al municipi de Begur, concretament al penya-segat la Punta d’Es Muts, ofereix unes vistes immillorables a la platja d’Aiguablava. L’hotel disposa de serveis com piscina, sauna, gimnàs i restaurant. Les habitacions amb decoració senzilla desprenen un ambient familiar i tranquil.

   

  Més informació:

  Parador d’Aiguablava
  Platja d’Aiguablava, s/n
  17255 Begur
  aiguablava@parador.es
  www.parador.es
  * Tancat per reformes.

 • Park Hotel San Jorge

  El Park Hotel San Jorge és un hotel molt compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2008. Situat al municipi de Calonge i Sant Antoni, l’hotel es troba a primera línia de platja amb unes extraordinàries vistes de la Costa Brava. Envoltat de pins i d’aigües cristal·lines, l’hotel disposa d’accés directe a les cales Belladona i Cap Roig.

   

  Més informació:

  Park Hotel San Jorge
  Av. Andorra, 28
  17251 Calonge
  T +34 972 65 23 11
  recepcion@parkhotelsanjorge.com
  www.parkhotelsanjorge.com

 • S’Agaró Hotel

  El S’Agaró Hotel és un hotel molt compromès amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2009. Situat a S’Agaró, el S’Agaró Hotel es troba a primera línia de mar i disposa d’exteriors enjardinats per a celebracions de somni. L’hotel ofereix també restaurant, piscina coberta i gimnàs

   

  Més informació:

  S’Agaró Hotel
  Platja de Sant Pol, s/n
  17248 S’Agaró
  T +34 972 32 52 00
  info@hotelsagaro.com
  www.hotelsagaro.com

 • Hotel Les Illes

  L’Hotel Les Illes és una empresa compromesa amb el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED des de l’any 2019. Situada a L’Estartit, davant del port, és un encantador hotel de la Costa Brava d’origen i caràcter familiar. Amb més de 60 anys d’experiència oferint un tracte personalitzat i de proximitat als clients. L’hotel disposa d’un centre de busseig.

  Més informació:

  Hotel Les Illes
  C. Illes, 55
  17258 L’Estartit
  T +34 972 75 12 39
  info@hotellesilles.com
  www.hotellesilles.com
  https://www.facebook.com/hotellesilles
  https://www.instagram.com/hotel_les_illes/

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: