Vés al contingut

Serveis a les empreses

 • Carpeta blanca amb el logotip empordà amb una mà que l'agafa

  Servei d’informació turística

  Diferent material informatiu i turístic a disposició de totes les empreses de la comarca per tal de poder informar als seus clients sobre els principals recursos i atractius del Baix Empordà.

  Consulta les nostres publicacions 

  Servei de difusió turística

  Difusió individual de tots els establiments turístics a la pàgina web (www.visitemporda.com). Participació en accions d’acompanyament a la difusió del territori a través de formats digitals (web i xarxes socials) o de formats impresos (publicacions i material divulgatiu de la comarca).

  Servei de suport a la creació de producte

  Informació i assessorament a les empreses turístiques en la creació de productes, amb especialització en turisme actiu, cultural, agroalimentari, accessible i turisme responsable.

  Servei de suport a la comercialització

  Informació sobre mercats i operadors turístics. Foment de la creació d’experiències turístiques i participació en la difusió a través de la web turística comarcal.

  Servei d’anàlisi de dades

  Informació estadística sobre l’activitat turística i econòmica de la comarca. Disposició d’informes amb dades i també indicadors comarcals.

  Per consultar les dades i descarregar l’informe: www.observatoriemporda.com

  Servei d’ús d’imatges i vídeos

  Disposició d’imatges i vídeos per ser utilitzats per promoure els atractius turístics comarcals i fomentar encara més l’activitat turística al territori.

   

   

  Més informació:

  Àrea de Turisme

  Consell Comarcal del Baix Empordà

  C/Tarongers, 12

  17100 La Bisbal d’Empordà

  turisme@baixemporda.cat 

   

  COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: