Vés al contingut

24h a Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí és una ciutat d’origen medieval determinada per la muntanya i la plana amb una cultura ben rica. Situada al peu del massís calcari del Montgrí, Torroella de Montgrí és una vila reial envoltada de camps i horts regats pel tram final del riu Ter.

 • Camps d'arròs inundats a primer terme i amb el Montgrí de fons

  Foto: Oficina de Turisme de l'Estartit

  Un paratge protegit i excepcional

  Us proposem començar el dia descobrint el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. El parc us ofereix 17 itineraris a peu i en bicicleta amb una gran varietat de paisatges naturals i culturals. La pujada al castell del Montgrí per exemple, representa una talaia excepcional per visualitzar el parc en el context empordanès i des d’on s’observa una visió integral a 360º sobre la plana i les badies de l’Alt i el Baix Empordà.

  Per conèixer el parc i les seves rutes, us podeu dirigir al centre d’informació del Museu de la Mediterrània així com a les oficines de turisme de l’Estartit i Torroella de Montgrí. Hi trobareu propostes de descoberta de tots els espais naturals.

 • Camps d'arròs inundats a primer terme i amb el Montgrí de fons

  Foto: Oficina de Turisme de l'Estartit

  Producte local de gran qualitat

  Gaudeix del producte local! Torroella de Montgrí us ofereix una gran oferta gastronòmica per a totes les butxaques. Demaneu si hi ha alguna campanya gastronòmica en curs. Torroella de Montgrí és un municipi molt actiu en promoure el producte local i de temporada.

 • Camps d'arròs inundats a primer terme i amb el Montgrí de fons

  Foto: Oficina de Turisme de l'Estartit

  Una vila amb classe

  Us proposem començar la tarda amb una passejada pel centre de Torroella de Montgrí. Els eixos principals són el carrer d’Ullà, el carrer de Primitiu Artigas, el carrer Major i el carrer de l’Església. Tots quatre carrers arriben a la plaça de la Vila, punt de partida obligat per a tothom que visiti per primera vegada aquesta vila. Si veniu el dilluns hi trobareu el mercat setmanal, de llarga tradició.

  Passejar per Torroella és també un passeig a través dels temps. Dels vestigis de la Torroella emmurallada, el portal de Santa Caterina (s. XI-XIII), la torre de les Bruixes (XV-XVI); dos joies del municipi, l’església gòtica de Sant Genís (s.XIV-XIX) i el castell de Montgrí (s.XIII); dels segles XVI-XVII la Casa Pastors, la Casa del Metge al carrer Major i per acabar un darrer toc especial, les cases colonials construïdes pels americanos que després de fer fortuna tornaren a casa, i que avui en dia també formen part d´aquest arxiu arquitectònic.

 • Camps d'arròs inundats a primer terme i amb el Montgrí de fons

  Foto: Oficina de Turisme de l'Estartit

  Cultura mediterrània

  Per completar la tarda, no podeu deixar de visitar el Museu de la Mediterrània. El centre us convida a una experiència participativa per a grans i petits on podreu flairar les aromes de la Mediterrània, escoltar els seus sons i músiques, tocar la història i veure un audiovisual panoràmic que ens apropa a la Mediterrània actual.

  Si sou amants de l’art, podeu visitar la Fundació Mascort i el Palau Solterra.

Més informació:

Proposta elaborada per l’Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí

Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí

C/Ullà, 3

17257 Torroella de Montgrí

Tel. +34 972 75 19 10

info@visitestartit.com

www.visitestartit.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: