Vés al contingut

24h a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols és una població empordanesa situada al cor de la Costa Brava que, gràcies al seu clima temperat, està envoltada d’un paisatge ple de contrastos.
La ciutat, una antiga vila de pescadors, conserva un important patrimoni històric que té com a màxim exponent el monestir benedictí i la seva part més antiga, la romànica Porta Ferrada.
Sant Feliu de Guíxols és una població amable i propera, que és viva tot l’any i té una oferta d’activitats rica i molt variada; municipi amb qualitat de vida que disposa de tots els serveis i que, gràcies a l’hospitalitat dels seus habitants i sense perdre l’esperit de poble de mar, s’ha convertit en ciutat d’acollida. A Sant Feliu de Guíxols hi trobareu unes vacances fetes a mida.
Veniu a descobrir el litoral de penya-segats que es trenquen en petites cales, passegeu per la platja i deixeu-vos portar per l’encant dels espais naturals que l’envolten, com les Gavarres o el massís de l’Ardenya.

 • port de sant feliu de guíxols a primer terme i la costa de sant Feliu a mà dreta

  Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

  Camí de ronda – Platja de Sant Pol

  Al matí podeu fer una passejada arran de mar, pel camí de ronda que uneix el port amb la platja de Sant Pol. És un recorregut que transcorre pel bosc i que ens permet accedir a algunes de les cales que anem trobant entre penya-segats i banyar-nos si ens ve de gust. Quan arribeu a la platja de Sant Pol teniu algunes de les cases modernistes més destacades del municipi, en primera línia de mar. També compteu amb establiments on poder esmorzar o dinar, depenent de l’hora en que feu la caminada. Podeu tornar amb l’autobús interurbà L5, que us portarà de la platja de Sant Pol al centre de la població.

 • port de sant feliu de guíxols a primer terme i la costa de sant Feliu a mà dreta

  Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

  Passeig, Rambla, Plaça del Mercat

  Visitar el centre de la població, passejar pels carrers més propers a la platja tot observant edificis emblemàtics com el Casino, la Casa Patxot o el mercat cobert . Amb el centre comercial i els restaurants/bars on poder dinar o sopar aprofitant alguna de les campanyes gastronòmiques que oferim al llarg de tot l’any (Temps d’Uriços, Bacallà i Peixopalo, Ganxotapes primavera/tardor, Peix Blau Ganxó).

 • port de sant feliu de guíxols a primer terme i la costa de sant Feliu a mà dreta

  Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

  Monestir

  Podeu visitar el Monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols, fer el circuit de les torres medievals i gaudir de les diferents exposicions que trobareu a les 4 plantes de l’edifici: Museu d’Història de la ciutat, àmbit del suro, exposició Albertí i l’Espai Carmen Thyssen amb les exposicions temporals de juliol a octubre.

Més informació:

Proposta elaborada per l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols

Oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols

Plaça del Monestir, s/n (Monestir)

17220 Sant Feliu de Guíxols

Tel. +34 972 82 00 51

turisme@guixols.cat

www.visitguixols.com

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS: