Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
   
Català Castellano English Deutsche Deutsche
Situación geográfica Territorio y patrimonio natural Turismo activo Cultura Gastronomía Alojamiento Agenda Recomendaciones Publicaciones Calidad
Creditos

Tots els continguts han estat elaborats des del departament de turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà. La Gestió i manteniment dels continguts es realitza per part de l'àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.

  Entitats Col·laboradores:

MINISTERIO DE ECONOMIA

GENERALITAT DE CATALUNYA
PATRONAT DE TURISME

 

  Coordinació, direcció i gestió continguts web : 

  Implementació del gestor de continguts, disseny i desenvolupament web :

DESENVOLUPAMENT WEB
Ruta recomendada
PLATJA D’ARO – S’AGARÓ – PLATJA D’ARO (paisajes de ensueño por caminos románticos, el camino de ronda de S’Agaró y el mirador de Roques Martines)
Es un itinerario con mucho encanto que recorre de punta a punta el municipio de Castell-Platja d’Aro, pasamos por la desembocadura del Ridaura y después llegamos hasta S’Agaró donde recorremos el maravilloso camino de ronda, un equilibrio perfecto entre natura y arquitectura. Después, dejando atrás la costa, pasamos por el núcleo antiguo de Castell d’Aro y vamos a Roques Martines, un lugar... (+)
Instagram
rutes GPS Baix Empordà
Activitats
Més informació


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · Tel. 972 642 310 · 17100 La Bisbal d'Empordà · turisme@baixemporda.cat - Google+
© 2006-2007 Consell Comarcal del Baix Empordà
disseny web comunicatek
Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local